Kundplacerad växel på plats

I dagens läge med molntjänster och ständig uppkoppling kan det vara lätt att tro att en telefonväxel placerad på företaget skulle vara förlegat. Men det är som med all modern teknik, om fokus förflyttas från var någonstans en lösning ska finnas till vad lösningen ska kunna innebära, vilka arbetssätt som ska tillgodoses och därtill har en partner som säkerställer allting. Då är en kundplacerad växel på plats fortfarande väldigt aktuellt.

Med en växel på plats i ditt företags lokaler får du tillgång till en modern telefonilösning som både är driftsäker och flexibel vad gäller både funktioner och mobiltet i form av att kunna ansluta trådlösa telefoner och mobiltelefoner.

Vi har gott om referenser och färdiga koncept för specifika branscher som gett utmärka resultat. Det har gjort oss till en av landets starkaste leverantörer av växel på plats i butiker, hotell, kursgårdar, däckverkstäder m.m.

 • Växel på plats är en kompetent lösning

 • Vi sköter driften av växeln i dina lokaler

 • Hög flexibilitet och driftsäkerhet

 • Vi har flera beprövade lösningar för olika branscher

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

  En sveriges största leverantörer av Panasonic telefonväxlar

  Vi är sen flera år tillbaka en av Sveriges största återförsäljare av Panasonic telefonväxlar. Panasonic är en global aktör med lång erfarenhet inom telefoni och kommunikationslösningar riktade till små och medelstora företag inom alla branscher.

  Den senaste plattformen från Panasonic heter NS700 och är en smart och flexibel växellösning. Kontakta oss för mer information vad gäller funktioner, priser etc.

  Till skillnad från växellösningar i molnet eller mobila lösningar, så ställer fasta växlar mer krav på en trygg leverantör då en fast växel behöver kunna driftas, supporteras och underhållas vid både planerade som oplanerade (akuta) servicetillfällen. En fast växel innebär underhåll såväl via distans som på plats.

  En trygg partner av telefonilösningar innebär en möjlighet att kunna styrka en tydlig historia, kunna uppvisa att man har rätta förutsättningar för att finnas med under många år framöver (ekonomiskt trygg), samt kunna påvisa god erfarenhet och även ha tydliga riktlinjer för vad som innefattas i varje ansvarsdel.

  Vi på Accesit har lång erfarenhet av såväl försäljning som drift av de system vi tilhandahåller. Med certifierade tekniker, snabb helpdesk och kunniga säljare säkerställer att nyttan ni efterfrågar inte bara implementeras i steg 1, utan även att alla berörda partner även är med och säkerställer att nyttan består.

  Vill du veta mer om våra växeltjänster?