Mobil växel för företag

Många har upptäckt hur smart det är med en molnbaserad mobil växel för företaget. Man slipper stora investeringar, man kan lättare planera kostnader tack vare abonnemangskostnader och det är lätt att lägga till nya användare.

En mobil växellösning klarar det mesta ett företag behöver.

  • Du kan komma igång snabbt med din telefonväxel i molnet

  • Du slipper stora investeringar och startkostnader

  • Du kan vara tillgänglig när det passar, med smarta appar

  • All hårdvara du behöver är din smartphone

Smartphone-Transparent

Vi kombinerar funktionalitet med affärsnytta för ditt företag

Vi kontrollerar vad din verksamhet är beroende av för funktioner, hur samtalsflöden ska ske för att erbjuda bästa kundservice och samtidigt se till att kostnadsbilden passar ditt företag.

När vi säkerställt att behov och krav är uppfyllda erbjuder vi någon av följande tre lösningar:

1. Mobil växel i molnet

Den mest flexibla mobila växellösningen får man genom att välja en molnbaserad mobil växel för företag.

Med denna kan du använda mobiltelefoner och om behovet påkallar, även ansluta andra telefontyper såsom bordstelefoner, trådlösa telefoner, datortelefoner (softphones).

Vår mobila växellösning i molnet är givetvis operatörsoberoende vilket gör att du inte behöver byta lösning den dagen du vill testa en ny mobiloperatör.

2. Mobil växel från mobiloperatör

Ett alternativ är att vända sig till en mobiloperatör och låta dem tillhandahålla växeltjänsten. Det ger sällan samma flexibilitet och starka funktionalitet som en mobil växel i molnet. Samtidigt är det en tillräckligt bra lösning för framförallt för företagen med lite färre anställda.

Som leverantör behöver vi dels fokusera på att analysera funktionsbehoven och hur det dagliga samtalsflödet ser ut - så att vi med säkerhet kan uppfylla krav om hur samtal ska besvaras. kopplas internt etc.

En operatörsbaserad mobil växel för företag erbjuder vi ifrån Telia, Tele2, Telenor och Tre.

3. Operatörsoberoende mobil växel

Det finns många organisationer som fortfarande använder en traditionell växel. Det första alternativet är att koppla på mobilfunktionalitet mot denna. Det ger en operatörsoberoende mobil växel samtidigt som man kan använda befintliga bordstelefoner om så önskas.

Låt oss hjälpa dig att bygga ut din befintliga växel med nya mobilfunktioner.

Våra samarbetpartners

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

    Vill du veta mer om våra växeltjänster?