Förbättra mobiltäckningen

Man behöver ofta förbättra mobiltäckningen även fast det på det stora är hela väldigt god täckning i Sverige, men det finns fortfarande platser där operatörernas nät inte riktigt når ända fram. Detta får särskilt stora konsekvenser för företag som är mer beroende än någonsin av mobiltelefonen. Risken med dålig täckning innebär att viktiga affärssamtal kan brytas (det kan vara avtalsdiskussioner, kundförfrågningar, initiala rekryteringssamtal etc.) vilket leder till ett försämrat varumärke samt uteblivna affärer och intäkter

Ett vanligt förekommande problem är att de nya tystare och energisnålare byggnaderna idag medför att signalstyrkan helt eller delvis avskärmas mot vad vi tidigare är vana vid. Med våra lösningar kan ditt företag förbättra mobiltäckningen avsevärt.

 

 • Vi hjälper dig att förbättra mobiltäckningen

 • Vi tar alla kontakter som behövs, även PTS

 • Vi rekommenderar rätt basstation för dina behov

 • Vi genomför alltid en funktionskontroll för att bekräfta förbättringen

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

  Förbättra mobiltäckningen till en månadskostnad

  • 1 Paketpris – Färdigt paketpris till en tydlig månadskostnad
  • 2 Bra täckning – Garanterat bra täckning vart man än befinner sig på kontoret.
  • 3 Säkerhet – Högre säkerhet samt egna talkanaler (igen utanför kontoret kan använda er lösning)
  • 4 Mindre strålning – Reducerar strålningen avsevärt (från ca 2W till 0,001W)
  • 5 Inga brutna samtal – Ni höjer arbetskvalitén eftersom brutna samtal mer eller mindre är ett minne blott

  Vi erbjuder företag och organisationer en komplett paketlösning av mobilförstärkare (även kallad repeaters). Vår paketlösning innefattar såväl förstudie, design, planering, projektering som implementation och tillgång till tekniskt underhåll av anläggningen.

  Till en fast månadskostnad blir detta er helt egna repeaterlösning, som innehar alla nödvändiga tillstånd gentemot PTS.  Detta säkerställer att lösningen blir felfri, laglig och väl fungerande -precis som det är tänkt!

  Vill du veta mer om våra övriga tjänster?