Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Är du intresserad av en karriärförändring?

På Accesit är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talanger.
Vill du, och har du förmågan att att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Det spelar ingen roll om du är en stjärna på datorer och IT överlag, har en gedigen och framgångsrik säljbakgrund eller är helt ny i branschen. Grunden till en gemensam framgång bygger primärt på ditt engagemang och att du är full av energi, nyfiken på att lära dig mer, men framförallt att du verkligen har ett genuint intresse i det du jobbar med.

 

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

Accesit är nu inne i en mycket expansiv fas och nu behöver vi ytterligare förstärkning i form av duktiga medarbetare!

Vi har strategiskt och medvetet placerat vårt kontor i Bålsta för att att kunna arbeta nära företag och organisationer inom hela Mälardalen. Vi förenklar vardagen vad gäller all form av kontorsteknik för våra kunder från Västerås, Enköping & Uppsala och vidare söderut in mot Stockholm.

Med ett eget datacenter, utbildad IT-personal och relationsskapande säljare växer bolaget för varje år som går. Högsta kreditvärdighet är något som varit synonymt med Accesit flera år i rad nu och under 2016 blev vi även (som 1 av 580 företag i Sverige) utsedda till "Superföretag" av Veckans Affärer. (Läs mer om kraven för att bli Superföretag direkt hos Veckans affärer!)

Bolagets omsättning ökar årligen, varav det senaste årsbokslutet pekar på en totalomsättning om ca 30 MSEK. Med ett årligt resultat om ca 7-10% har vi rätt förutsättningar för att vara en långsiktig leverantör genom långsiktiga relationer.

Dessa relationer baseras både på att vi till våra kunder kombinerar en hög servicenivå med effektiva IT-lösningar, som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Men även att vi alltid ser till att arbetsplatsen är en rolig, utmanande och belönande arbetsplats för våra medarbetare!

Så vill du vara med på en spännande och belönande resa och tilltänkt långsiktig resa? Skicka in din ansökan snarast! Vi behöver dig och därför sker urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan till: framtid@accesit.se

Nicklas Fredlund

Telefon: +46 8 1220 1171