Office365 Epost för företag

Vi på Accesit är Microsoft partner, så därför rekommenderar vi dig att välja Office365 epost för företag. Office365 är en stabil lösning, produktserien uppdateras kontinuerlig och den kan med lätthet integreras med andra lösningar. Det gör Office365 till det bästa kort- och långsiktiga alternativet för ditt företag.

Med Office365 för företag kan du bestämma ned på personnivå vilka programvaror respektive medarbetare ska använda sig av och du betalar bara en månadskostnad per person för detta.

Med Office365 får du en företagsanpassad e-postlösning med 50 GB inkorg och inbyggt antivirus- och skräppostskydd.

Det finns många olika alternativ vad gäller hantering av e-post och en del organisationer väljer ibland att själva ta hand om denna del.

Vi på Accesit vet hur viktigt det är med en fungerande, snabb och säker e-post. Därför erbjuder vi en av de mest kompletta, driftsäkra och prisvärda lösningarna på marknaden inom e-post Office365. Då kan vi säkerställa att du har högsta tänkbara tillgänglighet och stabilitet.

 

Fördelar med Office365 Epost från Accesit

 • Arbeta vart du vill, det enda som krävs är en dator, mobiltelefon eller surfplatta!
 • Säker & enkel inloggning till samtliga onlinetjänster.
 • Möjlighet att arbeta såväl lokalt som online med både Word, Excel, Powerpoint etc.
 • SLA-avtal med garanterad drifttid!
 • Alltid det senaste skyddet för antivirus- och skräppost för att förhindra oönskade email.
 • Genom att teckna tjänsten Office365 genom oss på Accesit, så är det till oss du vänder dig vid frågor och funderingar. Jämför man detta med att teckna via Microsoft, där dina supportfrågor till stor del behöver ske på engelska för att du ska få snabbast tänkbar återkoppling, så finns det bara fördelar med att använda en lokal partner.
 • Slipp tänka på mjukvaruinvesteringar då lösningen betalas som en månadskostnad per användare/konto! Det gör det enklare att budgetera årets IT-kostnader eftersom du endast betalar för den prestandan du behöver.

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

  Microsoft Exchange

  Vi säljer sällan Microsoft Exchange längre, men har du specifika förfrågningar gällande detta så är du välkommen!