Säker datorbackup

Oavsett om du har en server eller inte så har alla företag datorer, eller även kallat - klienter. Det innebär att användarna på företaget sitter på såväl program som filer, lokalt på sin dator. Det är viktigt att alla datorer fungerar och har en rutin för säker datorbackup eftersom det annars blir oerhört påtagligt med ett driftstopp. Med en fungerande och säker datorbackup är du snabbt igång igen med vilken som helst av dina klienter oavsett vad som inträffat.

  • Backup 24 timmar om dygnet årets alla dagar

  • Rätt backup gör att du är snabbt igång igen

  • Backup tillgängligt för alla användare, om du vill

  • Du kommer åt data hela 6 månader tillbaka i tiden

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

Datorbackup beroende på behov

  • Manuell eller automatisk backup – Bestäm själv hur ofta, vad och vilken typ av backup som ska köras
  • Oberoende av plattform – Fungerar oavsett om du har PC eller Mac, eller om de har Windows eller Apple OS som operativsystem
  • Alltid tillgänglig – Informationen finns tillgänlig för dig via webb, mobilapp eller direkt på datorn via en programvara

Backup av information från användarnas datorer behöver även tillgängliggöras för varje användare eftersom dessa innehåller unik användarinformation. Beroende på hur krav och önskemål ser ut från dig, så har vi olika lösningar för detta. Genom att säkerhetskopiera er användardata tillsammans med eventuell serverdata så får ni önskad information säkerställd, delbar, rättighetsstyrd och skalbar efter era önskemål!

Vill du veta mer om våra Backup-lösningar?