Multifunktionsskrivare

Vi kan se att antalet utskrifter ökar och inte minskar som man tidigare trott. Även fast mycket går mot det papperslösa samhället så behöver avtal, offerter, fakturor, bokföring, marknadsmaterial, utbildningsmaterial och även vanliga mail ändå skrivas ut på multifunktionsskrivare. Dels för att information upplevs lättare gå igenom, samtidigt som det blir avslappnande att låta ögonen vila på ett papper istället för skärmen.

  • Idag är användningen av skrivaren enklare än någonsin!

  • Våra multifunktionsskrivare är pålitliga och vi har bra och snabb service

  • Smarta avtal där du bara betalar för det du skriver ut

  • Det är bra ägandekostnader eftersom toner och service ofta ingår

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

Tänk på att:

  • Varje multifunktionsskrivare har en rekommenderad månatlig volym som ska följas. Om utskriftsantalet överstiger denna så innebär det att maskinen får arbeta hårdare än vad den är gjord för, varpå maskindelar slits hårdare som i sin tur leder till ett ökat antal pappersstopp. Ett ökat antal pappersstopp.
  • Med ett ökat utskriftsbehov kan multifunktionsskrivaren man tidigare valde vara dimensionerad. Vi hjälper till med uppgraderingen genom att tillgodose alla olika anställdas behov. Alltifrån att både kunna skriva ut på riktigt tjocka papper, till att kunna göra vikta häften eller bara en så enkel sak som att kunna skriva ut stora dokument utan papperstrassel.
accesit-skrivare

Vill du veta mer om dokumenthantering?