Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Affärsutvecklare inom IT/telekommunikation sökes

Nu söker vi flera säljare som oavkortat ser på försäljningsarbetet som något som dagligen utförs med glädje och energi.

Likt dina arbetskollegor är du en lyhörd, affärsorienterad och optimistisk lagspelare som själv driver och äger hela försäljningsprocessen – från första kundkontakt och vidare fram till avslut och med fokus på den viktiga efterföljande kundservicen och kundutvecklingen. Du är ansvarsfull och driven och har en målsättning om att ständigt bli bättre samt mer kompetent och drivs av att redan från start vara en viktig nyckelspelare. Du är en vinnarskalle som älskar utmaningar och ser positivt på att förbättra dina egna prestationer vart efter.

Det är viktigt att du ser på försäljningsarbetet som något långsiktigt då detta är en kultur som genomsyras på i ditt dagliga arbete har du därför även förmågan att agera mycket förtroendeingivande och relationsskapande.

Du ser arbetsplatsen som något du vill vara med att fullända till en av Sveriges absolut bästa och roligaste arbetsplatser och du förstår att detta följs av ansvarsfullhet, en förmåga att bjuda på sig själv och en vilja att alltid bidra till utveckling och ständiga förbättringar. Det mycket moderna och exklusivt nyinredda kontoret är beläget i Bålsta, 4,5 kö-fria mil från Stockholm/Uppsala. Företagskunderna återfinns på båda orterna och man kommer få vara mycket delaktig i såväl den dagliga verksamheten som mot vilken marknad man önskar arbeta mot. Fördelaktigt bor du därför norr om Stockholm alternativt i närheten av Uppsala/Västerås.

Vi tror att du utöver ovanstående även stämmer in på följande:

 • Har minst 1års erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar och gärna inom samma bransch/sektor (IT/telefoni/skrivare/videokonferens etc.) då vi gärna ser att du från början förstår tekniken på en grundnivå
 • Innehar B-körkort
 • God datorvana och förståelse vad gäller såväl vanliga datorapplikationer såsom Office-paketet m.m.
 • Att du pratar och skriver flytande på svenska.
 • Att du hela tiden tror på dig själv och eftersträvar efter ”att bli ett bättre du”.

Vi erbjuder rätt person:

 • Ett mycket utvecklande och omväxlande försäljningsarbete i en bransch som ständigt ligger i förändring.
 • Tydlig introduktion samt gediget stöd i säljprocesserna
 • En gedigen grundlön som sedan toppas med en av marknadens bästa provisionsmodeller.
 • Andra mycket goda förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, pensionssparande samt privat sjukvårdsförsäkring. Dessutom pågår årligen flera säljtävlingar som ”sätter körsbäret på grädden”!
 • En personligt anpassad kortsiktig och långsiktig utvecklingsplan
 • Rätt person kommer även få ta över en del befintliga kunder

Vi är måna om våra anställda och prioriterar att ha roligt på arbetet. Nytta med nöje skapar bra förutsättningar och en långsiktig och gemensam framtid. Därför ser vi även till att anordna gemensamma events, resor såväl nationellt som internationellt m.m.

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar via email.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tove Meyer på Monster Scandinavia AB, tove.meyer@monster.se

Om Accesit

Accest är ett mycket framgångsrikt och aktivt företag med egen sälj-, och supportorganisation beläget i Bålsta.
Vi omsätter årligen närmare 30MSEK tack vare våra 14st sociala och relationsskapande medarbetare. Företagets affärsidé består av att ständigt förbättra våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att vara påläst, trygg och marknadsuppdaterad leverantör som tillhandahåller lösningar inom IT, telefoni och skrivare/dokumenttjänster.
Accesit har innehaft högsta kreditvärdighet 6år i rad och blev under 2016, som 1 av 580 företag i Sverige, utsedd till Superföretag av Dagens Industri. Detta är något som är få företag förunnat och som därför blir ett tydligt kvitto på att vi arbetar med våra anställda och för våra kunder vilket bidrar till en otroligt levande och kul arbetsplats.

 

Sökord: säljare, sälj, försäljning, account manager, IT, telefoni, copy, print, video, telecom, telekom, IT-lösningar, telekommunikation, kund, service, nykund, karriär, ambitiös, B2B, affärsutvecklare, skrivare, dokumenthantering