Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Kundplacerad växel

I dagens läge med molntjänster och ständig uppkoppling kan det vara lätt att tro att en telefonväxel placerad på företaget skulle vara förlegat. Men det är som med all modern teknik, om fokus förflyttas från VART en lösning ska finnas (som diskussionen lätt tenderas att vinklas till, då de flesta leverantörena anser detta bekvämt) till VAD lösningen ska kunna innebära, vilka arbetssätt som ska tillgodoses och därtill har en partner som säkerställer allting. Då är en kundplacerad växel fortfarande väldigt intressant.

Med en växel placerad i er organiastions lokal får ni tillgång till en mycket modern telefonilösning som är både, driftsäker och flexibel vad gäller såväl funktioner (som ex. hur samtal ska kunna tas emot och distribueras) till mobiltet (i form av att kunna ansluta såväl trådlösa telefoner som mobiltelefoner.

Vi har gott om referenser och även färdiga koncept för specifika branscher som gett utmärka resultat. Det har gjort oss till en av landets starkaste leverantörer av växel till butiker, hotell, kursgårdar, däckverkstäder m.m. Några referenser gällande detta ser du till höger

Vi är en sveriges största leverantör av växelsystem från Panasonic

Vi är sen flera år tillbaka en av Sveriges största återförsäljare av Panasonic telefonväxlar. Panasonic är en global aktör med lång erfarenhet inom telefoni och kommunikationslösningar riktade till små och medelstora företag inom alla branscher.

Den senaste plattformen från Panasonic heter NS700 och är en smart och flexibel växellösning. Läs mer om NS700 här eller kontakta oss för mer information vad gäller funktioner, priser etc.

Till skillnad från växellösningar i molnet eller mobila lösningar, så ställer fasta växlar mer krav på en trygg leverantör då en fast växel behöver kunna driftas, supporteras och underhållas vid både planerade som oplanerade (akuta) servicetillfällen. En fast växel innebär underhåll såväl via distans som på plats.

En trygg partner av telefonilösningar innebär en möjlighet att kunna styrka en tydlig historia, kunna uppvisa att man har rätta förutsättningar för att finnas med under många år framöver (ekonomiskt trygg), samt kunna påvisa god erfarenhet och även ha tydliga riktlinjer för vad som innefattas i varje ansvarsdel.

Vi på Accesit har lång erfarenhet av såväl försäljning som drift av de system vi tilhandahåller. Med certifierade tekniker, snabb helpdesk och kunniga säljare säkerställer att nyttan ni efterfrågar inte bara implementeras i steg 1, utan även att alla berörda partner även är med och säkerställer att nyttan består.

Partners

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.