Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
TELEFON- OCH VIDEOKONFERENSER

Ibland är det bra att träffas personligen i projekt och arbetsgrupper. Men om man sitter geografiskt utspridda så är det en bra lösning att även använda sig av telefon- och videokonferenser.

Vi gör det enkelt för er och hittar den rätta lösningen.

 

  • Du sparar tid. En timmes möte på annan ort tar lätt en halv dag i anspråk. Minst. Och även om många försöker vara effektiva under restiden så fungerar det inte för alla, eller för alla arbetsuppgifter. Kör du dessutom bil till mötet så tycker vi det är bra om du håller din uppmärksamhet på vägen och dina medtrafikanter.
  • Du gör en insats för miljön. Även om du har en miljöbil eller väljer att åka tåg, så är det inget som är bättre för miljön än att du stannar på kontoret.
  • Enklare att ha spontana möten. Med telefon- och videokonferenser kan du lätt ordna ett möte inom en eller några timmar. Alla behöver inte ens vara på sina arbetsplatser, då det inte är några som helst problem att delta i mötena via mobiltelefon.
  • På ett möte ska alla höra och höras. Dagens system för telefon- och videkonferenser gör att du kan ha möten med många deltagare, utspridda på många olika platser. Med bästa möjliga kvalitet, så att alla hör vad du säger.

Partners

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.