Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Operatörstjänster

I dagens samhälle kommuniceras det allt mer över både telefoni, internet och genom video. Nya organisationsutmaningar uppstår ständigt eftersom det allmänna produkt-, och tjänstemedvetande är betydligt starkare och omfattande än vad det var för bara 2-3 år sedan.

Vad gäller just operatörer så är det inte helt ovanligt att personliga preferenser och erfarenheter speglar såväl historiska som kommande val av operatör.

 

De vanligaste faktorerna:

  • Bästa täckning: Det är lätt att stirra sig blind på täckningskartor, trots att vi vet att täck utan man behöver bl.a. titta på mastkapacitet där man kommer befinna sig, vilket frekvensband som är mest aktuellt (2G, 3G, 4G) etc. och likaså om man vill prioriterar högre surfhastighet före samtalstillgängligheten?
  • Billigaste operatören blir därför så klart helt subjektivt beroende på vart man ringer (ex. mycket utland), hur mycket man ringer (antalet samtal), hur mycket man surfar etc.

På Accesit hjälper vi er att ta fram RÄTT operatör för rätt ändamål. D.v.s. vi analyserar era krav mot de marknadserbjudanden som finns att tillgå och jämför därefter dessa. I de allra flesta fall lyckas vi även sänka kostnaderna. Ibland med några få procent och ibland med tiotals procent!

Under 2016 hjälpte vi 98 företag med mycket goda resultat! Testa oss kostnadsfritt!

Det behöver inte vara krångligt eller tidskrävande!

Genom att tillsammans med er, eller med fullmakt från er, ta fram fakturaunderlag på befintlig telefonilösning och sedan använda våra kalkylmallar, kan vi jämföra ert befintliga upplägg mot hur nya olika erbjudanden står sig. Resultatet presenterar vi sedan i form av en tydlig och pedagogisk kostnadsjämförelse – helt utan kostnad!

Vårt motto är  ”Kommunikation för bättre affärer” vilket grundas i att vi alltid har som målsättning att lära känna våra kunder och deras verksamhet. Med bakgrund till det och med informationen om att vi arbetar helt oberoende gentemot operatörerna, så kan vi säkerställa att ni får en kundanpassad lösning helt efter era önskemål och behov samtidigt som vi säkerställer att den blir så kostnadsmässigt optimerat som möjligt!

Exempel på tjänster

  • Internetanslutningar (ADSL, fiber, mobilt bredband etc.) men även omfattande IP-VPN-lösningar.
  • Mobiloperatörsupphandling, där vi jämför olika erbjudanden åt er
  • Jämförelse av olika operatörsanslutningar för fasta växlar
  • Operatörssupport – Vår operatörssupport ger er hjälp oavsett vilken eller vilka operatörer ni har. Det innefattar allt från kostnadsfria avtalspåminnelser, till hjälp med nya SIM-kort, framtagande av PIN-, &. PUK-koder etc

Partners

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.