Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Server som tjänst

Accesit ”Server som tjänst” är lösningen för organisationer som inte är intresserade av att slösa tid och pengar på att underhålla den egna servermiljön med allt vad det innebär.
Lösningen är till vissa delar en mellanvariant av att äga servern själv och välja Accesit fjärrskrivbordslösning. Ni får nämligen en hög säkerhet mot potentiella hot, dessutom använder vi kraftfulla och noggranna backuper för att motverka dataförluster samtidigt som IT-miljön alltid hålls uppdaterad. Detta innebär att ni inte behöver tänka på annat än er affärsidé och kärnverksamhet.
Server som tjänst är således den perfekta kombinationen av tekniska möjligheter och en ekonomiskt fördelaktig modell vad gäller budgetering.

Fördelar med server som tjänst

  • Skalbar serverkapacitet. Till en fast månadskostnad får ni specifikt den prestandan er verksamhet kräver -oavsett om det gäller en eller flera servrar. Behöver ni utöka med mer kapacitet, inga problem vi ordnar det -återigen till en fast månadskostnad och utan dolda avgifter.
  • Driftansvar. Genom att överlåta ansvaret till oss så behöver ni inte bekymra er för varken hårdvara och prestanda eller mjukvaror och licenshantering. Det blir helt enkelt upp till oss att sköta alla delar och säkerställa att ni alltid har en servermiljö som är tillgänglig och det blir även upp till oss att arbeta för att förebygga att något händer. Skulle det ändå inträffa något står vi snabbt redo att åtgärda det!
  • Säkerhet och tillgång till pedagogisk kunskap. Vi ser till att er servermiljö hålls säker mot alla former av potentiella hot genom att arbeta proaktivt med både antivirus, säkerhetsuppdateringar etc. Dessutom ser vi till att höja förståelsen för hur företagets IT-miljö fungerar och vilka krav som man som användare kan ställa på denna. En ökad medvetenhet skapar den förståelse som normalt inte finn, vilket gör att organisationen blir en del av IT-miljön och vice versa, snarare än att förakta IT-miljön som annars inte är helt ovanligt.

Partners

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.