Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Accesit fjärrskrivbord

Det är nog väldigt få arbetsplatser som idag INTE har någon dator. Även en eller flera servrar är också väldigt förekommande på väldigt många arbetsplatser.
En server används vanligtvis för att installera och köra gemensamma program ifrån, exempelvis ett ekonomisystem, ett affärssystem, kunddatasystem etc. för att lagra gemensam företagsinformation på.

En komplett serverlösning håller ofta ett par år innan det börjar bli dags för en uppgradering.
En server är kort och gott en kraftfullare version av en vanlig dator som dessutom är gjord för att vara på dygnet runt. Ibland håller hårdvaran under många år -men ibland blir tyvärr inte utfallet så.
Oavsett livslängd så kan en behövlig uppgradering bli en kostbar historia. Dels med anledning av allt som ska köpas in hård-, och mjukvarumässigt -men även själva uppgraderingsgenomförandet tar oftast tid. Dessutom innebär förändringen givetvis en inverkan på organisationen när uppgradering genomförs, dess omfattningen är dock helt omöjlig att förutspå i detalj.

För att slippa detta har vi tagit fram tjänsten Accesit fjärrskrivbord. Den innebär att vi knyter ihop er organisation så att ni inte längre behöver tänka på varken servrar, datorer, systemunderhåll, backuper oväntade kostnader och resursplanering. Vår lösning tar hand om allt detta vilket gör att tjänsten Accesit fjärrskrivbord skapar flera mycket intressanta fördelar.

Fördelar med Accesits fjärrskrivbord

 • Ni behöver inte längre tänka på att behöva budgetera och planera för hårdvaruinvesteringar, licensuppdateringar etc. utan budgeterar användandet till en fast månadskostnad efter antalet användare.
 • Ni behöver heller inte se till och komma ihåg att hålla system och programvaror uppdaterade och säkrade -det är vårt ansvar
 • Alla program och filer är alltid tillgängliga oavsett vart du är eller vilken enhetstyp du än har. Ni kan alltså jobba varifrån ni än befinner er på vilken dator, mobil eller surfplatta ni har!
 • Driftas i Accesits toppmoderna och säkra datacenter.
 • Avancerade och alltid uppdaterade virusskydd och skräppostfilter.
 • Möjlighet att ansluta en säkare

Accesit fjärrskrivbords är helt skalbar efter antalet användare från enmansföretaget upp till företag med hundratals användare. Är er organisation i en expansiv fas så ökar ni enkelt upp antalet användare, mailkonton m.m. Uppstår ett behov av att skära i antalet användare, så minskar vi lösningen på motsvarande så att ni endast betalar för det ni är i behov av. Enkelt va?

Varför välja just Accesit och tjänsten fjärrskrivbord?

Vi är oerhört stolta över den IT-miljö vi investerat mångbelopp i och som vi driftar på egen hand.
Vi använder alltså inte en tredjepart för att tillhandahålla funktionen utan tar fullt ansvar själva för allting.
Det finns mycket att berätta om denna, men låt oss göra det enkelt och sammanfatta i 5 viktiga punkter.

 • IT-miljön är helt uppbyggd på den allra senaste hård och mjukvaran. Vi har byggt miljön för att vara det bästa alternativet på marknaden -helt utan en tanke på att nöja oss med ”good enough”.
 • Lösningen är belägen i ett toppmodernt och säkert datacenter i norra Stockholm vilket gör att vi med enkelhet även har fysisk tillgång till hallen vid uppgraderingsbehov.
 • Lösningen har full redundans inom alla delar för att säkerställa att er information alltid är tillgänglig. D.v.s. att det hela tiden finns reservkapacitet oavsett om det är processorkraft, minne, hårddiskar, strömförsörjning etc. Ja hela lösningen finns i en dubbel uppsättning med en speglad kopia som körs i realtid.
 • Lösningen övervakas dygnet-runt. Både av fysisk person som genom marknadsledande programvaror med tydliga loggar, larmnivåer etc. för såväl förebyggande som reaktiv avhjälpning!
 • Vår egen lösning som driftas av våra egna tekniker -vilket gör att vi som leverantör har 100% kontroll på allt som händer och kan förändra önskade delar, utan inblandning från annan part.

Vi har redan hjälpt massvis med organisationer att få både teknisk-, och ekonomisk kontroll över sin IT-miljö. Kontakta oss redan idag oavsett om du bara är nyfiken på att höra mer om varför andra valt oss eller om du efterfrågar mer information.

Partners

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.