Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Driftavtal / Extern IT-avdelning

I takt med att allt fler produkter och lösningar blir nätverksanslutna så förändras såväl arbetssätt som vikten av tillgänglighet. Tidigare var det vanligt att den egna organisationen hade en eller flera interna medarbetare som tog hand om IT-miljön.

IT är ryggraden i de allra flesta organisationer. Vikten av att medarbetarna får snabb och rätt hjälp på en gång blir därför oerhört viktig! Ett enkelt första steg är att kalla en IT-konsult, vilket är en s.k. quickfix, men samtidigt en logisk och reaktiv handling -ungefär som att ringa brandkåren när det börjar brinna.
Med oss på Accesit som IT-partner kan ni känna er helt trygga eftersom vi kan vara både den snabba och reaktiva lösningen, men även den långsiktiga och strategiska lösningen!

Eftersom det dessutom blir allt vanligare med integrationer mellan produkter och tjänster (för att få ut maximal nytta) så kräver det både en bredare OCH mer djupgående kompetens. Annars uppstår en ordentlig huvudvärk när någonting i systemsampspelet inte längre fungerar.

Som en väletablerad IT-leverantör har vi våra egna anställda certifierade, utbildade och erfarena tekniker som hjälper er med alla typer av ärenden. Det kan vara vardaglig drift med reaktiv och förebyggande service, implemenation och integration av diverse lösningar och system samt även vanlig användarsupport etc.
Vi satsar oerhört mycket på just helpdesk och support eftersom vi vet att det är där kundnöjdhet skapas. Prova oss idag!

Med ett driftavtal från Accesit vinner ni med flera starka fördelar:

  • Äntligen kan ni skapa en IT-budget som håller eftersom det blir tydligt vad IT kommer kosta.
  • Ni frigör tid och resurser till andra projekt.
  • Ni får både kunnig, pedagogisk och tillgänglig IT-expertis enligt era preferenser.
  • Nöjdare medarbetare eftersom våra dedikerade resurser finns att tillgå oavsett om det är er egen IT-personal eller övriga medarbetare som behöver hjälp.

Kontakta oss redan idag!

Låt oss sätta upp ett första förutsättningslösa möte för att lyssna mer om våra framgångsberättelser och hur vi kan hjälpa er att uppnå sinnesro!